Search

L’Agència pel Desenvolupament del Berguedà organitza per 6è any consecutiu, l’Escola d’Estiu per a persones emprenedores Aquest cicle va dirigit a qualsevol persona amb ganes de desenvolupar una nova idea de negoci i també a empreses de recent creació.

En aquest cicle formatiu i gratuït, s’imparteixen sessions de creativitat, innovació, tràmits administratius, com iniciar el pla d’empresa, el d’operacions i el financer. Durant la sessió 3 s’ha portat a terme un intercanvi d’experiències amb empresaris de la comarca i s’ha comptat amb la col·laboració desinteressada de l’empresa Reber Events, Weelko Barcelona i el restaurant Els Casals. Cadascun d’ells ha explicat la seva experiència com a empresaris i com a emprenedors que van ser en el seu moment creant un debat molt interessants entre els alumnes assistents.

La formació de l’Escola d’estiu va a càrrec del Sr.Francesc Rufas- Consultor en àrea estratègica i màrqueting, professor dels Estudis d’Empresa de la FUB i d’Escoles de Negoci i Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials-, el Sr. Marc Bernadich- Responsable del Programa FUB e+i i Màster en Creació i Gestió d’Empresa, i el Sr. Joan Camps, Assessor tècnic tributari fundador de la Gestoria Tramit Piós.

Aprèn a emprendre! És una iniciativa de l’Agència pel Desenvolupament del Berguedà que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Berga, la Cambra de Comerç de Barcelona, la Universitat de Vic, la Fundació Universitària del Bages (FUB), l’Associació Catalana d’Empresaris del Berguedà (ACEB), l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central i amb el suport de la Unió Europea Fons social europeu, del Ministeri de treball i seguretat social, la Generalitat de Catalunya Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural , la Diputació de Barcelona, el Servei d’Ocupació de Catalunya, la Mancomunitat de Barcelona i Catalunya emprèn.