Contacta amb un tècnic

Utilitzeu el següent formulari per a la vostra petició d’ajut LEADER.

Us respondrem el més aviat possible amb la resolució inicial.

En cas afirmatiu, rebreu un correu amb el vostre usuari i paraula de pas que us recomanem que canvien dins del portal privat.

Per enviar la sol·licitud d’informació heu d’omplir el document Word de sol·licitud d’informació, signar-la i adjuntar-la al formulari.

Sol·licitud d'informació

Política de Protecció de dades

Les seves dades seran tractades per l’ASSOCIACIÓ PEL DESENVOLUPAMENT RURAL DE LA CATALUNYA CENTRAL amb la finalitat de poder subministrar-li la informació que ens ha sol·licitat. No seran comunicades a tercers ni s’utilitzaran per cap altra finalitat.

En compliment de la normativa (UE) 2016/679 Reglament General de Protecció de Dades, l’informem que pot exercir el seu dret d’accés, rectificació, supressió o oposició, enviant un correu electrònic a l’adreça: dpd@catcentral.cat indicant el dret que desitja exercir i identificant-se convenientment.

També li informem que pot presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades si considera que s’han vist vulnerats els seus drets.

Les seves dades seran conservades durant dos anys, sent destruïts un cop finalitzat aquest termini si no és que continuï existint una relació de serveis o exerceixi vostè el seu dret de supressió abans d’aquesta data.

No prestar el seu consentiment comportarà la impossibilitat d’atendre la seva sol·licitud d’informació.