Search

Startup Rural

PROVES START-UP RURAL

Acompanyament de l'emprenedoria

El projecte “Start-up Rural”, impulsat l’any 2015, treballa per  acompanyar i assessorar emprenedors/res del programa Leader per poder consolidar els projectes més enllà de la seva creació, posant al seu abast nous recursos per a la seva consolidació i guiant-los dins el món de l’emprenedoria per a què aprofitin totes les eines de millora al seu abast.

“Start-up Rural” planteja accions que impulsin una emprenedoria de qualitat i amb èxit en projectes que generin valor afegit o que promocionin sectors estratègics i/o emergents; l’acceleració de projectes empresarials vinculats a la innovació i als centres de recerca; i el foment de la cooperació intersectorial i el lideratge col·laboratiu empresarial i ciutadà.

El projecte aporta també un valor afegit i augmenta l’eficiència d’iniciatives amb llarg recorregut com els ajuts a emprenedors per la seva diversificació del mateix programa Leader, ja que els complementa amb més eines i recursos i un acompanyament posterior a l’ajut a mig termini, que augmenta les probabilitats d’èxit dels projectes emprenedors, i per tant, l’eficiència dels recursos públics invertits.

OBJECTIUS ESPECÍFICS:

  • Fomentar l’emprenedoria de qualitat de projectes que generin un alt valor afegit o que promocionin sectors estratègics i/o emergents.
  • Augmentar el nivell d’èxit de l’emprenedoria al territori
  • Posar en valor els serveis dels GALs i de promoció econòmica, i coordinar la seva oferta de recursos per a emprenedors
  • Visualitzar les oportunitats de negoci al món rural

Enllaços relacionats

Per més informació:  www.leaderdelcamp.cat