Search

L’Agència de Desenvolupament del Berguedà organitza la 7a. edició de  l’Escola d’Estiu per a Persones Emprenedores, un cicle formatiu gratuït dirigit principalment a joves majors de 18 anys que hagin finalitzat els estudis o estan en els últims cursos i tenen esperit emprenedor, a treballadors autònoms de recent creació, o a tota aquella persona amb una idea, projecte o simplement amb ganes d’aprendre a emprendre.

L’Agència pel Desenvolupament del Berguedà organitza per 7è any consecutiu, l’Escola d’Estiu per a persones emprenedores Aquest cicle va dirigit principalment a joves majors de 18 anys que hagin finalitzat els estudis o estan en els últims cursos i tenen esperit emprenedor, a treballadors autònoms de recent creació, o a tota aquella persona amb una idea, projecte o simplement amb ganes d’aprendre a emprendre.
 
En aquest cicle formatiu i gratuït, s’imparteixen sessions de creativitat, innovació, tràmits administratius, com iniciar el pla d’empresa, el d’operacions i el financer. Durant la sessió 3 es portarà a terme un intercanvi d’experiències amb empresaris de la comarca. Cadascun d’ells explicara la seva experiència com a empresaris i com a emprenedors que van ser en el seu moment creant un debat molt interessants entre els alumnes assistents.
 
La formació de l’Escola d’estiu va a càrrec del Sr.Francesc Rufas- Consultor en àrea estratègica i màrqueting, professor dels Estudis d’Empresa de la FUB i d’Escoles de Negoci i Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials-, el Sr. Josep Vives – Periodista i advocat- el Sr. Joan Camps, Assessor tècnic tributari fundador de la Gestoria Tramit Piós, el i el Sr. Marc Bernadich- Responsable del Programa FUB e+i i Màster en Creació i Gestió d’Empresa,
 
Aprèn a emprendre! És una iniciativa de l’Agència pel Desenvolupament del Berguedà que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Berga, la Cambra de Comerç de Barcelona, la Universitat de Vic, la Fundació Universitària del Bages (FUB), el banc BBVA, l’Associació de Joves empresaris de Catalunya (aijec), l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central i amb el suport de la Unió Europea Fons social europeu, la Generalitat de Catalunya Departament d’empreses i Ocupació , la Diputació de Barcelona, el Servei d’Ocupació de Catalunya i Catalunya emprèn.
 
Per a inscriure’s al cicle formatiu, adreçar-se a :
inscripcions@adbergueda.cat

Plac màxim d’inscripció 19 de juny de 2015, places limitades

PER A VEURE EL PROGRAMA DEL CICLE FORMATIU CLICAR SOBRE LA IMATGE