Search

El Consorci del Moianès organitza per primera vegada, l’Escola d’Emprenedors al Moianès amb l’objectiu de donar eines i facilitar l’emprenedoria al territori. El cicle formatiu és gratuït i està obert a tothom que vulgui desenvolupar una idea de negoci i també a empreses de nova creació.

S’impartiran sessions de creativitat, innovació, tràmits administratius, com iniciar el pla d’empresa, el d’operacions i el financer i també comptarà amb una sessió especial d’intercanvi d’experiències amb empresaris per conèixer la seva trajectòria en el món empresarial. Durant la última sessió es farà una visita a una empresa del territori.

La formació de l’Escola d’Emprenedors del Moianès, va a càrrec del Sr.Francesc Rufas- Consultor en àrea estratègica i màrqueting, professor dels Estudis d’Empresa de la FUB i d’Escoles de Negoci i Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials-, el Sr. Marc Bernadich- Responsable del Programa FUB e+i i Màster en Creació i Gestió d’Empresa, i el Sr. Joan Camps, Assessor tècnic tributari fundador de la Gestoria Tramit Piós.

El cicle formatiu compta amb la col•laboració de l’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central que dins el marc del projecte “Emprèn Rural” ha subvencionat el professorat i amb el suport de la Fundació Universitària del Bages (FUB), la Unió Europea Fons social europeu, la Generalitat de Catalunya Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, i la Diputació de Barcelona.