Search

L’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central és una de les impulsores del projecte Gustum juntament amb 13  grups d’acció local. Aquest projecte, finançat des del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i el FEADER,  té com a objectiu fomentar el desenvolupam
ent  rural a través de la promoció dels productes agroalimentaris de qualitat que es produeixen al territori i de la seva sinèrgia amb la restauració, el turisme i el comerç.

 Durant els dies 29, 30, 31 de maig i 1 de juny la mostra agroalimentària i cultural de productes catalans i gallecs comparteixen espai al Moll de la Fusta de Barcelona amb la voluntat de potenciar les interrelacions entre els dos territoris. La mostra oferirà una aula de tast professional amb un ampli ventall de degustacions i maridatge de productes de qualitat, activitats artesanals, àrees d’informació turística i una exposició d’artesania gallega. A més, la mostra estarà amenitzada per la música de diferents grups provinents dels dos territoris.

 El projecte Gustum serà l’encarregat de la mostra agroalimentària catalana que acollirà un total de 57 productors artesans agroalimentaris de diverses comarques catalanes.  Cada dia hi haurà la mostra de 15 productors diferents especialitzats en productes diferents com galetes, vi, oli, cervesa artesana, formatges, embotits entre d’altres. La compra de tiquets per a la degustació, es podrà realitzar al mateix recinte. El 50% del valor d’aquests tiquets anirà destinat a menjadors socials (l’altre 50% serà pel productor).

Els productors del nostre territori presents a la mostra són:

Cansaladeria Mercè “Cal Rafilat” – Embotits artesans-  www.cansaladeriamerce.com

Casa Fígols –Embotits artesans-  www.casafigols.com

Cervesa Quer – Cervesa artesana- www.querbeer.com

Conserves l’Aranyonet – Conserves i especialitat en melmelada- www.aranyonet.com

Cerveses Ausesken – Cervesa artesana-  www.ausesken.cat