Search

L’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central ha renovat, el 2020, el segell Biosphere que al Berguedà gestiona l’Agència de Desenvolupament del Berguedà.

L’entitat es manté un any més, i ja en són tres, dins de la destinació turística Pirineus Barcelona d’aquest certificat que busca convertir el Berguedà en un territori el màxim de sostenible i respectuós amb el medi ambient alhora que ajuda a l’estalvi energètic de les associacions, administracions i empreses que en formen part.

L’Associació pel Desenvolupament Rural de la Catalunya Central va obtenir el segell Biosphere el 2018 i des de llavors l’ha mantingut amb l’objectiu de millorar en matèria de sostenibilitat com a territori.

L’any 2019 van ser 31 les administracions, associacions i empreses de diferents sectors berguedans com cases rurals, restaurants, museus, oficines turístiques, que ja es van distingir com amb el segell Biosphere reconegudes per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, la  Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona.