Search

La convocatòria dels Ajuts Leader 2023 s’obrirà el dijous, 21 de desembre de 2023, i el termini finalitzarà el 20 de gener de 2024.

D’aquesta manera, les persones físiques i jurídiques (públiques o privades) que vulguin optar als Ajuts Leader podran presentar la seva documentació en línia a partir d’aquest mateix dijous, 21 de desembre.

Els Ajuts Leader són subvencions econòmiques destinades a aquells projectes que dinamitzin i fomentin l’activitat econòmica, la creació d’ocupació, el retorn de talent jove, l’aposta per protegir el medi ambient o conservar el patrimoni i l’entorn natural de les àrees rurals.

L’objectiu dels Ajuts Leader és també estimular la innovació i la transferència de coneixements en el sector agroalimentari.

L’ADRCatCentral és un dels 11 GAL’s repartits pel territori rural de Catalunya que han estat reconeguts com a organismes col·laboradors de l’administració, per tal de gestionar la metodologia LEADER, en el marc del PEPAC de Catalunya 2023-2027.

Enguany, l’Associació comptarà amb una dotació pressupostària per al territori de 599.579,00 euros.

Podeu consultar la convocatòria publicada pel Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya en el següent enllaç:

https://dogc.gencat.cat/ca/document-del-dogc/?documentId=974354

Podeu consultar tota la documentació necessària i les bases de la convocatòria en el següent enllaç:

www.catcentral.cat/ajuts-leader/ajuts-leader-2023/

Per a més informació i resolució de dubtes, podeu contactar amb l’ADRCatCentral a través del correu electrònic info@catcentral.cat o al telèfon 938 21 42 25.